Activiteiten maart 2023

In maart 2023 organiseren we als Socialisten Noord de volgende activiteiten, die allemaal plaats zullen vinden op het pand van De Rode Lap (Travertijnstraat 12, 9743 SZ Groningen). Bij deze zijn jullie allemaal van harte uitgenodigd!

 • Dinsdag 14 maart 2023 (19:30) en dinsdag 28 maart 2023 (19:30): Marxistische leesgroep. We lezen op 14 maart de eerste helft en op 28 maart de tweede helft van het boek van Anja Meulenbelt – Klassenstrijd in deze tijd. Het boek is met korting verkrijgbaar via De Rode Lap, mail ons even terug voor een kortingscode.
  Aanmelding noodzakelijk, stuur dan even een berichtje naar noord@socialisten.org.
 • Woensdag 15 maart 2023 (20:00): Stream verkiezingsuitslag. We kijken samen met kameraden onder het genot van een hapje en drankje naar een livestream van de uitslag van de verkiezingen voor Provinciale Staten.
  Aanmelding niet nodig.
 • Woensdag 22 maart 2023 (19:30): Maandelijks overleg Socialisten Noord.
  Aanmelding niet nodig.
 • Donderdag 30 maart 2023: (19:30): Filmavond White Balls on Walls onder het genot van een hapje en drankje.
  Aanmelding niet nodig. Beschrijving film: Het Stedelijk Museum in Amsterdam wil inclusiever en diverser worden maar dat gaat niet zomaar. In White Balls on Walls toont regisseur Sarah Vos van binnenuit hoe de nieuwe directeur Rein Wolfs en zijn team dit maatschappelijk delicate, urgente en ongemakkelijke veranderingsproces aangaan op de werkvloer en binnen de kunstcollectie. White Balls on Walls van regisseur Sarah Vos onderzoekt het grote ongemak dat ontstaat als een instituut diversiteit nastreeft.

Voor meer info over al deze activiteiten kan je ons gerust een mailtje sturen op noord@socialisten.org. Tot snel!