27 april scholing socialisme & republicanisme

Wat: scholing met discussie over socialisme en republicanisme
Waar: Groningen, op een nader bekend te maken locatie
Wanneer: woensdag 27 april, 19:30

Op woensdag 27 april, Koningsdag, organiseren wij in Groningen een scholing met aansluitende discussie over socialisme en republicanisme. De spreker is Alex de Jong, co-directeur van het International Institute for Research and Education(IIRE) en redactielid van het marxistische blad Historical Materialism.

Dat deze lezing nou juist op Koningsdag plaatsvindt is natuurlijk niet helemaal toevallig. Als Socialisten zijn wij uiteraard republikeinen. Het koningshuis is onverenigbaar met onze democratische principes. Daarom grijpen we deze mooie kans aan om te spreken over het huwelijk tussen socialisme en republicanisme!

Vanaf 19:30 is er een kwartier inloop, waarna de lezing zal beginnen. Bij de locatie kun je gratis parkeren en het is op loopafstand van een treinstation. De locatie is in Groningen, maar waar het exact plaatsvindt delen we in verband met privacyredenen alleen mee aan mensen die zich via de onderstaande link hebben aangemeld. Er is plek voor ongeveer 15 mensen. Vergeet je dus niet aan te melden, anders weet je niet waar het is!

Na de scholing drinken wij achteraf nog gezellig een drankje – niet op de naam van de koning, maar op de naam van de Republiek! Tot dan en vergeet niet om je aan te melden via noord@socialisten.org!