1e landelijke Socialisten-conferentie!

Op zondag 25 september zal de eerste landelijke Socialisten-conferentie plaatsvinden! Het wordt een grootse en historische dag, want we willen besluiten nemen over een drietal fundamentele vraagstukken:

  1. Onze doelstellingen en ons politieke project
  2. Naar een democratische landelijke organisatiestructuur
  3. De opbouw van De Socialisten: wat gaan we doen met de lokale groepen, de netwerken en de landelijke organisatie

De conferentie wordt georganiseerd in De Kargadoor, Oudegracht 36, Utrecht van 11:00 uur tot 18:30. In De Kargadoor hebben we de grote zaal, de werfkelder en twee kleinere vergaderruimtes afgehuurd. Naast plenaire bijeenkomsten kunnen we dus ook workshops houden.

Ter voorbereiding van de conferentie is op 25 juni een redactiecommissie gekozen die rond de bovengenoemde onderwerpen een drietal amendeerbare teksten zal voorbereiden. Kijk op de pagina Op weg naar de conferentie voor de planning met betrekking tot de deadlines en publicatie van de discussiebulletins.

Socialisten.org heeft geen reguliere inkomsten. Dit betekent dat we voor de financiering van de conferentie volledig afhankelijk zijn van donaties. Omdat we de drempel voor deelname zo laag mogelijk willen houden, vergoeden we de reiskosten van deelnemers. Daarnaast zijn er kosten aan zaalhuur en apparatuur. Iedereen die de conferentie tot een succes wil maken willen we daarom vragen om, naar vermogen, te doneren voor de conferentie. Ga naar de donatiepagina of maak geld over naar NL60 INGB 0675 1635 60 tnv Socialisten Utrecht o.v.v. Conferentie2022.

Alle betrokkenen, leden en sympathisanten van de verschillende Socialisten-projecten kunnen zich voor de conferentie aanmelden op de site van socialisten.org. Klik hier voor het aanmeldformulier. Mocht je vanuit Noord-Nederland heengaan, laat dit dan alsjeblieft ook aan Socialisten Noord weten door ons te mailen op contact@socialistennoord.nl. Tot dan!