Kom naar het overleg op woensdag 24 augustus!

Zoals iedere vierde woensdag van de maand hebben we ook de komende woensdag op 24 augustus vanaf 19:30 weer een bijeenkomst! Dit overleg vindt plaats op dezelfde locatie als afgelopen maand. Ken je deze locatie niet, maar wil je wel graag langskomen om mee te doen? Stuur een mailtje naar contact@socialistennoord.nl en we regelen dat het goedkomt!

De komende landelijke Socialistenconferentie van 25 september staat centraal op het overleg volgende week. We willen als Socialisten Noord natuurlijk met een grote groep goed voorbereide Socialisten aanwezig zijn op deze bijzondere dag. Daarom gaan we het komende woensdag hebben over de discussiestukken die ter voorbereiding zijn rondgestuurd door de conferentieredactie. Deze hebben jullie als het goed is allemaal eerder via de mail ontvangen van Socialisten.org – lees ze alsjeblieft goed door en probeer er een mening over te vormen, dan kunnen we op het komende overleg een constructieve discussie tegemoet gaan! Mocht je de stukken gemist hebben, laat het ons weten en we sturen ze na.

Landelijke Socialisten conferentie

Op zondag 25 september vindt de allereerste landelijke Socialisten conferentie plaats. Op deze dag wordt besproken wat de doelstellingen van De Socialisten worden, besluiten we over de oprichting van een landelijke De Socialisten organisatie en gaan we door met de opbouw van onze structuren, lokaal en nationaal.

Het wordt een historische dag en het is heel erg belangrijk dat we een grote opkomst organiseren, zodat de besluiten voldoende draagvlak vinden binnen onze beweging en een afspiegeling zijn van de opvattingen die in onze gelederen leven. Meld je daarom aan via de site van socialisten.org, en doneer via de site van Socialisten Utrecht aan het organisatiecomit√© zodat de zaalkosten e.d. betaald kunnen worden.

Ook is er een oproep aan Socialisten om zich aan te melden als kandidaat voor het landelijke bestuur. Dit, en meer informatie, vind je via deze pagina.

Tot woensdag 24 augustus!